Двама души бяха намушкани с нож днес в лондонска болница

...
Двама души бяха намушкани с нож днес в лондонска болница
Коментари Харесай

Намушкаха двама души в болница в Лондон

Двама души бяха намушкани с нож през днешния ден в лондонска болница при случай, който няма връзка с тероризъм, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на английската полиция. Нападателят е задържан. 

Въоръжени служители на реда се отзовали на сигнал за случай в централната болница " Мидълсекс " след позвъняване малко след 13 часа локално време. Открити били двама души с пострадвания от нож. Според полицията единият от ранените е бил с заплаха за живота.

" Полицията арестува мъж пред болничното заведение ", заяви в изказване лондонската полиция и добави, че арестуваният, който наподобява се е самонаранил, също е с заплаха за живота, оповестява Българска телеграфна агенция. 

" Полицията работи за определяне на събитията. Засега случаят не се преглежда като обвързван с тероризъм ", се споделя в изказването.

Болницата бе краткотрайно затворена, само че в този момент достъпът е обновен, оповестиха органите на реда. Полицаи ще останат там до момента в който се прави по-нататъшно претършуване. Други обвинени обаче не се търсят.

Лондонската работа за незабавна помощ заяви, че е изпратила на мястото собствен чиновник за реагиране при произшествия, екип за незабавна помощ и въздушна кола за спешна помощ.

Armed police arrest a man after two people were stabbed in a brutal knife attack at Central Middlesex Hospital in London today.

Can't even go to hospital without the threat of being stabbed in " modern London ".
— Kevin smith (@KJ00355197)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР