Двама братя бяха прибрани в ареста на Първо районно след

...
Двама братя бяха прибрани в ареста на Първо районно след
Коментари Харесай

Братя се нахвърлиха срещу полицаи в Пловдив

Двама братя бяха прибрани в ареста на Първо районно след скандал. Без причина, двете момчета налетели с крясъци по патрулиращите униформени по бул. „ Никола Вапцаров”, осведоми trafficnews.bg

Било минути преди среднощ, когато чиновниците на Министерство на вътрешните работи забелязали братята да се клатушкат, викат и мощно ръкомахат.

Момчетата били спрени за рутинна инспекция. Оказало се, че на единия брат персоналната карта е мощно деформирана. Докато униформените обяснявали, че това е нарушаване, другият брат се нахвърлил против тях, почнал да се заяжда и да наскърбява. Нарекъл ги с нелицеприятни думи и прилагателни.

Младежът със счупена персонална карта било качено в патрулката и откарано в Първо районно. След него пеш се появил и брат му. Още пред постройката на районното той почнал да вика по служителите на реда и ги заплашвал с физическа разпра.

Дежурният на няколко пъти му направил забележка, само че очевидно пияният мъж не спирал с виковете си. Наложило се същият да бъде спретнат в районното, където му бил формиран акт за дребно безчинство.

Ден по-късно пловдивчанинът бил изправен пред Районен съд за установяване на размера на глобата. Той бил санкциониран с 200 лв., защото признал виновността си и изказал страдание за случилото се.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР