Два вида протоколни подаръци са подготвили от министерството за нашето

...
Два вида протоколни подаръци са подготвили от министерството за нашето
Коментари Харесай

Всички гости на европредседателството получават подарък, но само по веднъж

Два типа протоколни дарове са подготвили от министерството за нашето европредседателство. Това изясни министър Лиляна Павлова, която сподели подаръчните пакети за гостите.

" В рамките на бюджета сме ", съобщи Павлова в отговор на въпрос какъв брой е перото за дарове. Около 980 хиляди лв. е цената , изясни тя. Всички посетители ще получат дарове, единствено по един път , посочи тя.

Подаръчните пакети за ВИП-гостите са малко по-различни като качество от елементарните подаръчни пакети, стана ясно от обясненията на Павлова.

За дамите са предопределени шалове, а за господата - вратовръзки . Разликата е в материята - коприна или вискоза. В основата на дизайна е българската шевица.

Освен шал или вратовръзка в подаръка се включва и възпоменателна монета с емисия 2018 . Тя също е два типа, сребърна със златно покритие.

В комплекта за делегатите на нашето европредседателство ще има в алидирана пощенска марка, писалка, чиито връх става за писане и върху смарт телефон, спомагателна батерия за телефон, накрайник за зарядно за телефон и пакет българска лавандула.

За нашето европредседателство чакаме към 25 хиляди посетители, добави Лиляна Павлова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР