Два случая на заразени с коронавирус потвърдиха властите във Великобритания.

...
Два случая на заразени с коронавирус потвърдиха властите във Великобритания.
Коментари Харесай

Във Великобритания потвърдиха два случая на заразени с коронавирус

Два случая на инфектирани с ковид потвърдиха управляващите във Англия. Става въпрос за хора от едно семейство.

Те са били настанени в хотел в Йоркшир преди да бъдат откарани в болница в Нюкасъл.

Британските здравни управляващи увериха, че са добре готови и незабавно са подхванали ограничения за определяне с кого са имали контакт инфектираните пациенти, тъй че да не се стигне до разпространяване на вируса.
Ето по какъв начин наподобява коронавирусът Американският център за надзор и предварителна защита на заразни заболявания сподели илюстрация на вируса
„ Подготвени сме да посрещнем случаи на новия ковид в Обединеното кралство и разполагаме със сигурни ограничения за надзор, тъй че да реагираме неотложно “, сподели пред Би Би Си основният здравен контрольор проф. Крис Уити.

По думите му медиците в Нюкасъл са профилирани в лекуването на заразни заболявания и не се чака усложняване на обстановката. Лекарите са готови за реакция и при пациенти с затруднения.
Първи два доказани случая на заразяване с ковид в Италия Заразените са двама китайски туристи, които са пристигнали в страната преди няколко дни
Тъй като доказаните случаи на инфектирани са били открити рано, здравните управляващи не чакат зараза.

Междувременно броят на жертвите в Китай продължава да пораства. Последните данни са на 213 смъртни случая, а инфектираните са съвсем 10 хиляди.

Потвърдени са 98 случая в 18 страни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР