Два протеста в рамките на два дни ще вдигнат близки,

...
Два протеста в рамките на два дни ще вдигнат близки,
Коментари Харесай

Цалапица се вдига на бунт!! Ще блокират и Пловдив, ако се наложи

Два митинга в границите на два дни ще вдигнат близки, родственици и другари на убития Митко от Цалапица. Първият ще бъде в неделя от 16 часа в центъра на селото, а вторият ще се придвижи в Пловдив в понеделник. 
Тогава ще се гледа делото за укривателство против близнаците Валентин и Борислав Динкови. Към момента младежите са в ареста. Ако до понеделник Рангел Бизюрев, който е главен обвинен за зверското ликвидиране, не бъде екстрадиран, то съдът ще даде ход на делото и още в същия ден арестуваните братя могат да се снабдят с присъда.  Жителите на Цалапица не желаят това да се случи и упорстват делото да не завършва без разпита на Рангел.
В 10 часа в понеделник протестиращите ще се съберат пред постройката на прокуратурата, след което ще участват на делото в Районния съд в града под тепетата от 13.30 часа. 
„ Искаме правдивост за Митко! Докога ще поносим децата на България да биват убити! Искаме по бързо Рангел Бизюрев да бъде екстрадиран от Кралство Дания! Справедливост за Митко би трябвало да има! Възмездие и покой на душата му желаеме! “, написа преди минути майката на убития Митко Атанаска Бакалова. 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР