Два отделни пожара са бушували в блок 25 в Студентския

...
Два отделни пожара са бушували в блок 25 в Студентския
Коментари Харесай

Изненада! Два отделни пожара са горели в блока в "Студентски град"

Два обособени пожара са бушували в блок 25 в Студентския град и това е довело до по-големи вреди и е затруднило гасенето, обявиха за bTV от столичната пожарна, оповестява bTV.
В постройката живеят повече от 100 души. След безсънна нощ, в която пожарникарите се бориха с пламъците, хората откриха домовете си изпепелени, разрушени и наводнени.
Появиха се и изказвания, че огнеборците са подценили обстановката.
От пожарната отхвърлят.
Тепърва следва да се пресмятат вредите и разноските за ремонт на постройката. Засега хората от блока ще би трябвало да живеят при другари и родственици.„ Сигналът е във връзка задимяване в електротаблото. Екипът, пристигайки на място, открива, че освен ел таблото гори, а и едно помещение в покривното пространство, в което има два бойлера”, разяснява Веселин Гетов от пожарната.
Въпреки че постройката не е запечатана, нито рискова, поради многото опустошения хората няма да могат да влязат в домовете си най-малко седмица.

Както БЛИЦ първи писа, пожарът избухна в постройка в ж.к. " Студентски град " в София. Инцидентът стана на кръстовището на ул. " Акад. Жак Натан " и ул. " 8-ми декември ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР