Два основни ремонта се очаква да приключат до края на

...
Два основни ремонта се очаква да приключат до края на
Коментари Харесай

Кметът: До края на годината приключват два ремонта, имаме и краен срок за Модър-Царевец

Два съществени ремонта се чака да приключат до края на годината, съобщи кметът Костадин Димитров. Той сподели, че е заречен в стъпването в служба да дава детайлна информация за всеки един махленски ремонт, както и точни и ясни периоди за завършването им. Първите обекти, които той е посетил са в регион „ Северен ”, като се чака разкопаната част  Голямоконарско шосе и целият бул. “Дунав ” да бъдат приключени до края на годината.
Прочетете още
„ Строителните компании са поели ангажимент към мен, аз от своя страна го поемам към пловдивчани, както бях декларирал. Строителите на бул. „ Дунав ” ми дадоха по-кратък период за асфалтирането, само че аз давам поклон, че ще бъде подготвен до края на годината. Вчера с районните кметове на „ Западен ” и „ Южен ” бяхме и на Модър-Царевец, там имаме ангажимент, че до 10 дни компанията по ВиК плана ще бъде подготвена, а по-късно до 3 месеца ще бъде приключен и самият пробив ”, съобщи Костадин Димитров.

Така се чака през февруари придвижването по новата пътна връзка сред „ Южен ” и „ Западен ” да бъде приключена. Другата седмица Димитров ще даде и детайлна информация за останалите поправки, както и за най-мащабният план към пробива на Централна гара.  Там се чака до края на месеца да бъде пуснато придвижването по бул. „ Христо Ботев ”, а по-късно и към улиците „ Иван Вазов ” и „ Руски ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР