Два напълно анонимни автомобила се появиха насред полето до очертанията

...
Два напълно анонимни автомобила се появиха насред полето до очертанията
Коментари Харесай

Мистерия! Насред полето до Бургас цъфнаха... СНИМКИ

Два изцяло анонимни автомобила се появиха посред полето до очертанията на Бургас. Те цъфнаха в зоната сред МОЛ „ Бургас плаза “ и изоставения МОЛ „ Странд “, написа "Флагман ".

Паркирани са на пътя сред двата обекта и наподобяват зарязани от незнайните им притежатели. Колите са без регистрационни номера, с което самото им наличие на това място е към този момент подозрение, че има нарушаване на закона.

Сивият металик „ Форд “ и черното „ Рено Меган “ стоят там от най-малко три дни. Никой не е видял по кое време тъкмо са оставени, не е ясно и от кого. По пътя, въпреки и водещ до от дълго време изоставения „ Странд “, вечер постоянно могат да се видят коли със съмнителни лица в тях, които си устройват секрети срещи към постройката на някогашния търговски център. Полицейски патрулки по предписание съвсем в никакъв случай не се виждат.

„ Липсата на регистрационни номера нормално е обвързвана с нарушаване на притежателя на автомобила. В подобен случай той е задължен да реалокира колата си на паркинг покрай своя дом, където да изчака да отмине периода на наказването. Да се оставят моторни транспортни средства на такова безлюдно място не трябва “, разяснява говорителката на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас Цветелина Рандева.

Според Закона за придвижване по пътищата, след свалянето на регистрационните номера от органите на реда, притежателят има 12 часа да прибере колата си в гараж или на паркинг пред своя дом.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР