Два месеца след като скандала с бития репортер“ на Господари

...
Два месеца след като скандала с бития репортер“ на Господари
Коментари Харесай

Издънката на „Господари на ефира“ с ново амплоа

Два месеца откакто абсурда с „ бития кореспондент “ на „ Господари на ефира “ раздруса медийното пространство, Димитър Върбанов се завръща с гръм и тропот. За това се похвали той самичък в обществената мрежа. По думите на репортера, който беше сниман от охранителни камери да симулира побой против себе си, в последните месеци отказал доста оферти за работа.

Здравейте, Дълго време мълчах. Отказах участия и изявленията в доста излъчвания, тъй като не съм човек, който желае да основава интриги. Отказах и доста оферти за работа. Но възприятието ми за правдивост е по-силно от инстинкта за самозапазване, по тази причина още веднъж съм подготвен за борби.

Благодаря за ежедневната поддръжка, която получавам от доста от вас! Тя ме задължава да продължа. И не преставам от там, докъдето стопирах!

Има един склад, от който въпреки всичко би трябвало да се измъкне развалената храна. Той е знак и на доста други „ хранилища “, които би трябвало да се разровят, с цел да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни.

Затова на 8 декември стартирам ново авторско предаване в Интернет – „ РЕПОРТЕРЪТ “. Първият брой ще повеждам от паметника „ Асеневци “ във Велико Търново. Ако желаете да гледате новото предаване онлайн – чакам ви там!

Начало – 17.00 часа “, написа той. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР