Два месеца преди европейските избори има политическа криза и основната

...
Два месеца преди европейските избори има политическа криза и основната
Коментари Харесай

Карадайъ: Страната е в политическа криза, отговорност за това носят ГЕРБ

Два месеца преди европейските избори има политическа рецесия и главната отговорност за това носи ГЕРБ. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след съвещание на управлението на партията.
Цветан Цветанов: Няма сделка с Движение за права и свободи Цветанов акцентира, че би трябвало да спрат спекулациите, че Борисов взема решение всичко
„ Популистко-националистическото ръководство на страната е цялостен неуспех. ГЕРБ генерира напрежение, неустановеност и неустойчивост. Сериозното тъпчене на правата на българските жители крие тъпчене и на европейските полезности. Случилото се с ЦИК беше следващият тест и ГЕРБ се провали “, уточни Карадайъ и съобщи, че правата и свободите би трябвало да се извоюват.

Според Държавно стопанско предприятие държавната рецесия е перманентна. От партията допълниха, че на срещата с групата на ГЕРБ, преди гласуването на поправките в Изборния кодекс, не била обсъждана тематиката за кворума в пленарната зала.
Кристиан Вигенин: Движение за права и свободи избавя ГЕРБ при всички значими гласувания Депутатите на Българска социалистическа партия напущат Народното събрание, защото всички други благоприятни условия са се изчерпали, означи секретарят на ПГ на Българска социалистическа партия
„ 30 години след демократичните промени се постанова да продължаваме да убеждаваме, че езиковото разнообразие е духовно благосъстояние. Ние, членовете на Централния съвет на Движение за права и свободи, заявяваме, че ще продължаваме да отстояваме демократичните полезности – това е пътят за опълчване на национализма и на всяка политика, която заплашва мира. “, сподели още ръководителя на Движение за права и свободи.

От Движение за права и свободи прецизират, че препоръчаните от тях ремонти в кодекса не са за отпадане на преференциите, а за по-справедлив предел. Като обявиха, че всичките им оферти били сериозен политически тест, на който ГЕРБ се провалили.

От ГЕРБ през днешния ден отхвърлиха да разясняват нападките от Движение за права и свободи.
Илхан Андай: Няма по какъв начин Движение за права и свободи да реализира огромен резултат на евроизборите Те са изгубили разговора с електората си, съгласно него
На съвещанието на Централният съвет на партията беше решено Движение за права и свободи да се яви независимо на евроизборите. Областните препоръки ще имат едноседмичен период да сформират регионални изборни щабове, а общинските препоръки – две седмици, като до края на март би трябвало да изпратят предложенията си за претенденти на Централния избирателен щаб.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР