Два куршума пронизват бизнесмена Николай Дракополов, докато чака в задръстване

...
Два куршума пронизват бизнесмена Николай Дракополов, докато чака в задръстване
Коментари Харесай

Доц. Милен Иванов: Килърът на Алексей Петров е самотен вълк на 50-55 години, който ловува от години

Два патрона пронизват предприемача Николай Дракополов, до момента в който чака в запушване на околовръстното шосе в София през април 2021 година Очевидци ще опишат, че убиецът му бил преоблечен като клошар с спортен екип и стоял под моста. Няколко дни преди този момент се въртял там, само че никой не му обърнал внимание, тъй като се сливал с тълпата. Разследващи ще заключат, че е експерт поради двете попадения в слепоочието на жертвата. След тях подвига качулката си и със спокоен ход се отдръпва от мястото на престъплението. Близо 3 година по-късно самоличността му остава обгърната в тайнственост.

Преди дни два патрона в тялото и главата получава Алексей Петров, до момента в който прави наложителната си разходка по горските пътеки над “Драгалевци ". Стрелецът му изчезва. Самоличността на убиеца на Петров е мистерия към този момент повече от седмица. Местонахождението и произходът му са плод на конспирации и свободни съчинения. Българин ли е, или е чужденец? Подвизава ли се някъде у нас, или е напуснал рамките на страната след изтезанието?

Според зам.-ректора на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов става въпрос за “самотен вълк " - извънредно добре квалифициран в стрелбата човек, за чието “хоби " знаят едвам 2-ма души. Те му предават задания от поръчителите.

“Стигането до него ще бъде мъчно, съвсем невероятно, тъй като приказваме за лице, което пази своята анонимност, слага сигурността си преди всичко и пресмята до последния подробност по какъв начин да ликвидира задачата, само че не и за сметка на себе си ", съобщи пред “24 часа " Иванов. 

" Този уединен вълк няма потребност от други хора в това, което прави, тъй като знае, че тайната ще излезе бързо нескрито, в случай че я знаят повече хора ", добави още той.

Каква специалност има мистичният стрелец, какъв брой пъти е посещавал мястото преди разстрела и какви са отличителните му черти, обяснява специалистът.

“Те са измежду нас и наподобяват като нас. Разминаваме се с тях по улицата. Имат естествена работа и най-вероятно фамилии. Дори околните им не знаят, че одобряват поръчки за убийства. Хладнокръвни са ", показва той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР