Два дни след като частният самолет на Евгений Пригожин се

...
Два дни след като частният самолет на Евгений Пригожин се
Коментари Харесай

Лондон: Все още няма окончателно доказателство, че Пригожин е бил в самолета

Два дни откакто частният аероплан на Евгений Пригожин се разруши на път от Москва за Санкт Петербург, незнайните остават. Въпреки че Владимир Путин наруши мълчанието си и 24 часа след случая сервира съболезнования за жертвите, към момента не е напълно ясно каква е ориста на основателя на наемническата формация " Вагнер ".

В оповестена през днешния ден настояща информация за следствието английското Министерство на защитата отбелязва, че към момента няма дефинитивно доказателство, че Пригожин е бил на борда на самолета. Въпреки това, съгласно Лондон, е доста евентуално той в действителност да е мъртъв, предава Нова ТВ. 

Междувременно Пентагонът отхвърли версията, че ракета земя-въздух е свалила самолета на Пригожин. „ Първоначалната ни оценка е, че евентуално Пригожин е бил погубен. Продължаваме да оценяваме обстановката. В момента не разполагаме с никаква информация, която да удостоверява известията в пресата, съгласно които ракета земя-въздух е свалила самолета. Смятаме, че тази информация е неточна. Нищо не сочи и няма информация, съгласно която да е имало ракета земя-въздух ”, уточни представителят на Пентагона Пат Райдър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР