Два дни преди първия полуфинал на Евровизия - как се

...
Два дни преди първия полуфинал на Евровизия - как се
Коментари Харесай

Два дни преди първия полуфинал на Евровизия Intelligent Music Project: От най-добрите сме

Два дни преди първия полуфинал на " Евровизия " - по какъв начин се усещат Интелиджънт мюзик проджект.

" Чувстваме се много по-добри, ние бяхме задоволително готови, знаейки какво ни следва тук. Знаехме какво да вършим на сцената, защото много пъти към този момент сме свирили парчето онлайн ", съобщи Бисер Иванов от Intelligent Music Project.

" В този моменти ние сме доста фокусирани върху това, което би трябвало да създадем. И сме доста съсредоточени върху представянето ", добави Рони Ромеро.

Групата ще показа страната ни с песента " Intention ".

" Все по-ясно ни е всичко, което се случва на сцената и на мен ужасно доста ми харесва по какъв начин наподобява и това ме кара да се усещам още по-добре ", добави Славин Славчев.

" Честно казано - да усещаме се по-уверени, само че ние се усещаме уверени още със самото ни идване. Но се усещаме по-уверени в сценографията, тъй като сценографията става страхотна като шоу и като осветяване. Още по-добре се уточниха нещата ", показа Стоян Янкулов-Стунджи.

" Всичко става супер. Изглежда доста по-добре. Хората наместват таймкодовете и шоуто става още по-хубаво. Всичко е супер. Аз мисля, че сме от най-хубавите ", предвижда Иво Стефанов.

Музикантите дават поръчка за класическо съвременно рок шоу с резултати, светлини и LED екрани.

" Специално аз би трябвало да внимавам за доста неща, обвързани с камерите и с операторската работа. Да не издавам доста секрети, само че има един оператор, който се качва на сцената и аз би трябвало доста да внимавам за него, тъй като през вчерашния ден щях да го отнеса ", описа Димитър Сираков.

" Ние сме там да се представим добре, да си свършим работата. просто ще излезем и ще създадем едно положително шоу както постоянно, а пък да става каквото ще ", счита Славин Славчев.

" Аз чакам да се класираме за финалите сигурно. Виждам, че отклика след втората ни подготовка е извънредно позитивен ", сподели още Димитър Сираков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР