Душан Влахович се очаква да бъде една от звездите на

...
Душан Влахович се очаква да бъде една от звездите на
Коментари Харесай

Трансферът на Душан Влахович: Много пари и президентски син

Душан Влахович се чака да бъде една от звездите на зимния трансферен прозорец във футбола. Нападателят на " Фиорентина " ниже гол след гол в Серия " А " (13 от началото на сезона) и към този момент е в полезрението на редица европейски грандове.

Ясно е, че 21-годишният сърбин няма да продължи кариерата си при " виолетовите ". Но кой ще му откри нов тим? Този проблем провокира скандал в западната ни съседка. Причината е, че в възможния трансфер на Влахович беше забъркано името на... сина на президента Александър Вучич - Данило.

Снимка: Reuters

, което е едно от сериозните към актуалната власт, реши да препечата публикация от италианския " Ла Република ". В нея се споделя, че Данило Вучич е част от мениджърския екип, който би трябвало да се грижи за положителното развиване на кариерата на футболиста. Именно той е измежду хората, които ядосаха почитателите и управлението на " Фиорентина ".

" Виолетовите " предложиха на Влахович заплата от 40 млн. евро за 5 години. Това щеше да го направи най-добре платеният футболист, играл за отбора. Той щеше да се подреди даже пред Габриел Батистута и Руи Коща.

Снимка: Reuters

" Агентът му би трябвало да пристигна във Флоренция и да води договаряния. Казах му към този момент, че рискува много. Дори аз работя цяла година за това, което той може да завоюва за 2-3 дни ", съобщи президентът на " Фиорентина " Роко Комисо в края на септември.

Влахович и екипът му обаче желаят повече. Според " Ла Република " даже нова, по-добра оферта не е убедила футболиста да остане. А изданието написа, че " виновници " за неразбирателството са точно мениджърите. Нападателят е представляван от организация " International Sports Office ", разположена в Белград и ръководена от Дарко Ристич.

" Данило Вучич е един от представителите на нападателя, а също е и наследник на сегашния президент на Сърбия Алекандър Вучич. Междувременно името му се завъртя в публичното пространство поради фотоси с представителя на подземния свят в Сърбия, а татко му трябваше да се намесва и да внася уточнения по време на предизборната си акция ", написа още " Ла Република ".

За въздействието на младия Вучич написа и профилирания уебсайт за вести от " Фиорентина " - ". Там не го показват като сътрудник на Влахович, а като негов непосредствен другар още от времето, когато играеше в " Партизан " един до друг с Валери Божинов.

От организацията отхвърлиха: " Данило Вучич по никакъв метод не е обвързван с нас и не е сътрудник на Влахович. ", обявиха оттова пред " Крик ".

Снимка: Reuters

Самият президент Вучич, посредством своя говорителка Сузана Василевич, също отхвърли сходна връзка.

" Ла Република " написа страхотни измислици за момчето, което в никакъв случай, безусловно в никакъв случай не се е занимавало с подобен тип работа. Най-страшното е, че не показват нито един сериозен източник и нямат удостоверение, че Данило се е занимавал с тази тематика. Съветвам го да си наеме юрист и да ги съди. Това е интернационален скандал ", съобщи тя.
View this post on Instagram

Държавният глава пък разяснява, че неслучайно публикацията е била препечатена в " Крик " навръх рождения ден на сина му - 1 декември. В " Ла Република " материалът се появява на 8 октомври.

" Ако публикацията, в която нищо не написа, е излязла на 8 октомври, а вие чакате до рождения ден на сина ми, с цел да я препечатите, то тогава бих заключил, че не мога да осигуря естествен живот на децата си, те не могат да дишат същия въздух, както всички други ", сподели президентът пред публицисти.

Влахович разгласява в своя профил в обществените мрежи фотография, на която написа " Всичко е неистина " в разгара на обърканата обстановка. Част от медиите в Сърбия незабавно заподозряха, че и той отхвърля Данило Вучич да има връзка с възможния му трансфер.

Снимка: Reuters

23-годишният Данило е първородно дете на президента Вучич. Той има сестра Милица (19 години) и 4-годишен брат от втория брак на татко му - Вукан.

Вучич-младши работи във винарна. Той е и буен футболен почитател на " Партизан ".

Името му беше забъркано в големия кървясъл скандал, разразил се през годината в Сърбия. Данило беше апетитен за връзката сред обвинения в редица убийства, отвличания и измъчвания Велко Беливук и президента.

В обществените мрежи могат да се намерят фотоси, на които Вучич-младши е в компанията на други емблематични почитатели на " черно-белия " гранд от Белград, като Александър Видойевич, който наследи отпред на фракцията " Еничари " убития преди години Александър Станкович (Сале Мутави).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР