Дупница е блокирана от полиция и жандармерия тази сутрин. Тежко

...
Дупница е блокирана от полиция и жандармерия тази сутрин. Тежко
Коментари Харесай

Спецакция в Дупница, очаква се пристигането на Иван Гешев

Дупница е блокирана от полиция и жандармерия тази заран. Тежко въоръжени служители на реда обикалят града. Под управлението на прокуратурата се организира профилирана интервенция  на Главна дирекция за битка с проведената престъпност, Националната полиция и Отряда за битка с тероризма, съобщи Българска национална телевизия. 

Очаква се на място да дойдат основният прокурор Иван Гешев, и шефът на Националната полиция. Операцията е обвързвана с изгубването на изгубването на Янек Миланов, от който 28-ми ден няма и диря. В сряда, ден откакто с основния прокурор се срещна братът на изчезналия, бе задържан Васил Капланов - Каплата, някогашен гард на братя Галеви.

Проверяват се къщи за посетители, хотели, питейни заведения, автокъщи, както и доста адреси. Тежко въоръжени служители на реда с кучета обикалят пустеещи сектори в региона на град Дупница.

Пред Българска национална телевизия съседи на изчезналия описаха, че до момента никой не им е задавал въпроси във връзка със случая. Преди седмица в града се организира и автошествие с над 80 автомобила с питане към институциите какво правят по изгубването на Янек Миланов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР