Дупки, зейнали отново на основните улици и булеварди, започват да

...
Дупки, зейнали отново на основните улици и булеварди, започват да
Коментари Харесай

Аварийно кърпят дупки в Кючука

Дупки, зейнали още веднъж на главните улици и булеварди, стартират да кърпят спешно в регион " Южен ". Наскоро администрацията получи в допълнение 100 000 лв., от които 32 000 отиват непосредствено за оправяне на разрушената настилка. " С преимущество ще ремонтираме пътищата, по които минава градският превоз, и улици към учебни заведения, детски градини и в квартал " Коматево ". На първо време сме заделили 10 000 лв., а останалите пазим като запас, тъй като не се знае дали до края на тази година ще ни бъдат отпуснати и други пари за улични поправки. Ако имаме опция, ще кърпим и в кварталите ", изясни през вчерашния ден кметът на региона Борислав Инчев.

Две компании са наети в региона - " Пътинженеринг " и " Пътстрой ". Запълването с асфалт на един квадратен метър улица коства към 50 лв..

Десетки ями има на бул. " Александър Стамболийски ", " Никола Вапцаров ", в това число посред кръстовището с ул. " Стефан Стамболов ". На сито е асфалтът на ул. " Кукуш ", откъдето непрекъснато минават извънградски рейсове.

Колите мъчно съумяват да лавират сред кратерите под Коматевския надлез. Настилката в този сектор е осеяна с кръпки, към които непрекъснато се отварят нови ями.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР