Дупка, изкопана от двама младежи на плажа Портмарнок в Ирландия,

...
Дупка, изкопана от двама младежи на плажа Портмарнок в Ирландия,
Коментари Харесай

Младежи изкопаха дупка на плаж, любител астроном я нарече кратер от метеорит

Дупка, изкопана от двама младежи на плажа Портмарнок в Ирландия, стана сензация в мрежата, откакто фен астроном я дефинира пред локална медия като „ кратер от метеор ", предава Dublin Live.

Загадката към появилата се дупка провокира възторг и астроном дилетант даде изявление пред ирландската медия Virgin Media News.

Пред медията Дейв Кенеди съобщи решително: " Това е галактическото събитие, което се случва един път в живота. "

Показвайки камък на дъното на " необикновената дупка ", той описа пред публицистите: " От тази страна на скалата има диря от обгаряне. Това е знак, че това е ъгълът, под който е паднала. Не съм сигурен за състава на камъка, само че несъмнено ще би трябвало да го проучим ".

По-късно обаче стана ясно, че истината е по-различна. Видеоклип, споделен в Instagram, разкрива, че двама младежи от Дъблин са изкопали дупката в събота с детска лопатка.

Чарли Уолъс, който е споделил видеото, качи и друга фотография, на която той и негов другар стоят в средата на прясно изкопаната дупка от предния ден.

Той написа шеговито: " Попаднахме в новините. "

 

 
If you were watching Virgin Media News yesterday evening, a 'mysterious' hole on Portmarnock Beach has been mistaken for a meteorite or a similar 'cosmic event' Turns out it was just a hole that two lads dug themselves the day before
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР