dunavmost.comДо момента това остава най-продаваният български сериал. Той обиколи три

...
dunavmost.comДо момента това остава най-продаваният български сериал. Той обиколи три
Коментари Харесай

БНТ продаде на Нова телевизия правата за излъчване на Под прикритие

dunavmost.com

До момента това остава най-продаваният български сериал. Той обиколи три континента и беше преведен в близо 200 територии от целия свят



Феновете на  сериал а " Под прикритие " ще могат още веднъж да гледат всичките епизоди, само че към този момент по различен канал.

Българска национална телевизия  продаде на  Нова телевизия   права та за лъчение на всички 60 серии от  продукция та.

До момента това остава най-продаваният български  сериал . Той обиколи три континента и беше преведен в близо 200 територии от целия свят.
Емил Кошлуков, общоприет шеф на  Българска национална телевизия : За мен това е огромно достижение, тъй като е самопризнание за труда на  Българска национална телевизия . Изрично желая да благодаря на новото управление на  Нова телевизия , което правилно на правилото, че поддържа българското кино и българските  сериал и, е оценило високо нашата  продукция  и дава опция на своите фенове да го видят. Радвам се, че социална телевизия не в конкуренция, а в партньорство може да работи с частните медии на пазара и взаимно да бъдем потребни едни на други, взаимно да вършим бизнес - за мене това е добра стъпка напред.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР