Дунав загуби от Септември с 0:1 в мач от 14-ия

...
Дунав загуби от Септември с 0:1 в мач от 14-ия
Коментари Харесай

Пълна излагация! Дунав падна и от Септември!

Дунав загуби от Септември с 0:1 в мач от 14-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Русе. Борис Галчев (45+1) бе прецизен за столичани. По този метод "драконите " продължиха ужасната си серия и към този момент натрупаха 6 следващи дуела без триумф в елита.
Първото чисто състояние пристигна чак в 28-ата минута и бе пред вратата на гостите. Юлиан Ненов опита мощен шут от отдалеченост, при който топката срещна тялото на бранител на Септември и отиде при Христофор Хубчев. Той се намираше на 5-6 метра самичък против вратаря Янко Георгиев, само че шутира с левия крайник прекомерно неопределено в навън.
Три минути по-късно Божидар Васев центрира от фаул към дребния пеналт, където Карлос Едуардо не съумя да засече с глава на празна врата.
При ответната офанзива Септември беше доста покрай разкриване на резултата. Крис Гади центрира отдясно и Мартин Тошев засече с крайник, само че вратарят на Дунав Станислав Антонов сподели забележителен инстикт и избави.
В добавеното време на първата част Септември въпреки всичко откри резултата. Това стана след офанзива на Крис Гади, който се измъкна от Христофор Хубчев на десния фланг и центрира по земя към точката за осъществяване на дузпа. Там капитанът на гостите Борис Галчев с презицен удар с десния крайник опъна мрежата за 0:1.
В 61-ата минута Дунав пропусна следващия си добър късмет за гол. Ларин откри влезлия на промяна Бирсент Карагарен пред наказателното поле, а ударът на нападателя беше уловен от вратаря Георгиев.
Дунав игра в състав:
Станислав Антонов, Петър Патев, Олексей Ларин, Михаил Милчев, Христофор Хубчев, Диян Димов, Карлос Едуардо (62- Димитър Георгиев), Юлиян Ненов (53- Бирсент Карагарен), Васил Шопов, Божидар Васев, Мирослав Будинов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР