Думите на Зеленски, че е готов да преговаря с Русия

...
Думите на Зеленски, че е готов да преговаря с Русия
Коментари Харесай

Горан Благоев: Путин е идиот, който е на път да запали Трета световна война

Думите на Зеленски, че е подготвен да договаря с Русия на съветски за неутралитет, значат проваляне. Всички се надявахме, че украинската нация ще съумее да удържи на тази експанзия, на това мракобесие, този път ще го нарека актуален фашизъм. Защото знаем какво се случи 38-ма година с Чехия, по какъв начин Европа ръкопляскаше и споделяше това е мирът на нашето време. Хитлер го анексира, в този момент ще се случи същото с един нов фашист - Путин, който ще го направи с Украйна. За страдание, откровено се надявам да не станем очевидци идващите часове по какъв начин президента на една суверенна страна е погубен от спецчасти или чеченци или най-малкото задържан.

Това сподели историкът и журналист Горан Благоев в " Лице в лице " по бТВ.

За страдание, светът не си научи историята, тъй като сега виждаме тоталното изтощение на Европейския съюз. Защото тези наказания нямам доверие доста да изплашен Путин, който управлява страна, която лично може да издържи на тези наказания. Видяхме, че при отнемането на територии от Грузия, при анексирането на Крим, тези наказания не сработиха. Европа, за жалост, е доста отговорна, че десетилетия наред заставам на колене пред Путин, приемаше богатите съветски олигарси да купуват освен скъпи бижута и коли, а да имат благосъстоятелност и сега като ги запорират, какво ще се случи, виждате какъв брой животи се губят, добави Благоев.

Цяла Европа би трябвало да наложи дипломатически наказания на Русия. Всички страни да си затворят съветските посолства и да изгонят съветските посланици, да спрат да издават визи за руснаци. България също би трябвало да го направи, да спре да издава визи за руснаци, тъй като не знаем какви руснаци ще ни прати Путин. Да не влязат у нас чеченци и да ни подреден един прелом, и да се окажем доста по-бързо завладена страна, в сравнение с Украйна. Срещу нас има един глупак, един идеален глупак, какъвто е Путин, който е на път да възпламени Трета международна война. Това е един вманиачен, с който светът би трябвало доста да внимава. Европа веднъж вечно би трябвало да каже стоп на Путин, даже с цената на някои неволи или ограничения, сподели още Горан Благоев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР