Думите на Пер Мертезакер, че напрежението във футбола му е

...
Думите на Пер Мертезакер, че напрежението във футбола му е
Коментари Харесай

Матеус се накара на Мертезакер след необичайното признание

Думите на Пер Мертезакер, че напрежението във футбола му е идвало допълнително, не бяха признати добре от Лотар Матеус. Капитанът на Германия от Мондиал 1990 разкритикува сънародника си за казаното от него в изявлението за Spiegel.

Капитанът на Арсенал, който в края на сезона се отхвърля от футбола, призна, че отдавне не се любува на играта и се надява да не му се постанова повече да играе. Мертезакер описа по какъв начин още на Световното състезание през 2006 година е изпитвал неустановеност и се е радвал при отпадането на полуфиналите. Интересното е, че в този момент Мертезакер се гласи да стартира работа в школата на Арсенал.

“My stomach turns and I want to vomit” - Arsenal's Per Mertesacker reveals pre-game pressure. #AFC https://t.co/wRi3CBi5JX
— Goal (@goal) March 10, 2018
“След всичко казано по какъв начин Пер чака да продължи да бъде част от професионалния футбол? Той ще би трябвало да образова младите играчи на професионализъм, а в това време самичък споделя, че напрежението било огромно. Така нещата няма да станат”, съобщи Матеус.

Мертезакер разкри още, че живеел в боязън по какъв начин поради негова неточност се стига до решителен гол. Ето за какво непрекъснато преди мачове повръщал от стрес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР