Думата власт не е хубава, ние управляваме и целта ни

...
Думата власт не е хубава, ние управляваме и целта ни
Коментари Харесай

Борисов: По време на управлението на ГЕРБ няма нито една спряна програма

Думата власт не е хубава, ние управляваме и задачата ни е да сме в ръководството. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на среща с парийната конструкция в Пловдив.

Във всяка сфера над половин милиард са влезнали в Пловдив целево, означи той.

За Пловдив жизненоважна е автомагистрала „ Марица”. Ако зависи от мен, ще спра " Тракия ", до момента в който не сменят мантинелите, на всеки 2-3 км няма мантинели, дай боже да се сетят да ги оправят, сподели Борисов.

Нека да спорим с нашите политически съперници по какъв начин сме мислили, какво сме правили за града и какво му е бъдещето. Не остана място да няма цех в Пловдив. Целево над половин милиард. Да не приказваме за водоснабдяване, пречиствателни станции и всичко това, което се прави. С какво нашите съперници преобладават над нас, с цел да не сме горди с това, което сме създали. И това е във всеки един град, посочи Борисов.

Относно новия политически план на Кирил Петков и Асен Василев той съобщи: " Вие не сте честни, в случай че бяхте честни, щяхте да извършите не актуализация на нашия бюджет, а щяхте да извършите бюджет за идната година. Да, залъгахте с този бюджет 2-3 сфери, а какво ще вършиме след това? Ако не гласуваш за Радев значи че не си честен, по този начин ли? ".

Пo време на вашето ръководство, сътрудници ГЕРБ, няма нито една спряна стратегия. Дойдат ли Румен Радев и социалистите, една по една падат, сподели още водачът на ГЕРБ.

Резултатите от изборите споделят какво желаят хората. Не може да се класираш шести и да казваш, че хората желаят това. Ще бъдем извънредно дейни да се направи държавно управление - с нас или без нас няма значение, най-малко някой да излиза и да носи отговорност, посочи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/876720092986651
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР