Думата „ние е обединяващата за всички нас. Ние показахме, че

...
Думата „ние е обединяващата за всички нас. Ние показахме, че
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Трябва да станем страна, свободна от корупция

Думата „ ние " е сплотяващата за всички нас. Ние показахме, че имаме самочувствие, че можем да променяме, че издържахме доста стрес в тези 32 години. Показахме, че можем да вземем ориста си в наши ръце. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването „ Думата на годината " на Дарик радио.

Президентската институция продължава своята политика, която е конституционно законова. „ Едновременно с това президентът Радев стартира смяната в България. Това е най-сериозната оценка за нашата активност през тези години. Оценката я дадоха хората, които ни дадоха това смазващо преимущество на втори тур ", съобщи Йотова.

Тя изрази вяра, че измененията и положителни вероятности, начертани пред страната ни, няма да бъдат узурпирани от една група хора, която счита, че е само права.

Според вицепрезидента в този момент стартира нов стадий в работата на институциите - „ както го допускат хората, които са написали Българската конституция ". „ Институции, които взаимно се управляват, които са задоволително самостоятелни една от друга и по едно и също време това институции, които работят дружно в името на България ", съобщи Йотова.

Образът на България на открито е неприятен, счита вицепрезидентът, и първата задача на новия кабинет е да убеди първо българското общество, а по-късно и европейските и евроатлантическите ни сътрудници, че ще станем страна, свободна от корупция. „ Чакат се съответни резултати. Как ще стане това - дано този път думата да имат и специалистите, освен политиците, тъй като е нужна доста сериозна промяна, най-малко в няколко сфери ", разяснява Йотова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР