Дуейн Джонсън – Скалата публикува емоционален видеоклип с обръщение към

...
Дуейн Джонсън – Скалата публикува емоционален видеоклип с обръщение към
Коментари Харесай

Скалата към Тръмп: Къде е лидерът ни във време, в което страната е на колене?

Дуейн Джонсън – Скалата разгласява прочувствен видеоклип с послание към американския президент Доналд Тръмп във връзка всеобщите вълнения в Съединените щати след гибелта на Джордж Флойд.

„ Къде си? Къде е водачът ни? Къде е водачът ни във време, в което страната е на колене, моли се, боли я, ядосана е, изпитва болежка и желае да бъде чута “, споделя Скалата.

Актьорът неведнъж задава въпроса „ Къде си? “ в продължение на видеоклипа, който трае над осем минути.

Where are you?#normalizeequality#blacklivesmatter pic.twitter.com/Xid3BC4B2n
— Dwayne Johnson (@TheRock) June 4, 2020
„ Къде е нашият съчувстващ водач, който ще се застъпи за страната ни, ще протегне ръка и ще каже „ Аз стоя с вас, слушам ви, чувам ви и имате думата ми, че ще направя всичко по силите си, с цел да трансформира това, да има тъждество, тъй като чернокожите животи имат значение. Къде си? “, пита още веднъж Джонсън, очевидно разчувствуван.

Макар на никое място във видеото артистът да не загатва по име Доналд Тръмп е ясно, че приказва точно за него.
Четирима служители на реда към този момент са обвинени за гибелта на Джордж Флойд След гибелта на чернокожия мъж при арест последваха всеобщи митинги с вълнения в доста градове в Съединени американски щати
Това е първият път, в който Скалата е заемал политическа и гражданска позиция в цялата си кариера.

„ Ето какво ще ти кажа – ние сме тук. Всички сме тук. Процесът на смяната към този момент е почнал, усеща се в цялата страна. Промяната се случва. Ще отнеме време, ще ни бият, ще понесем раните, ще има и кръв. Но процесът на смяната към този момент е почнал “, споделя още Скалата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР