Дублиращият отбор на Славия победи Левски-Раковски с 4:1 в мач

...
Дублиращият отбор на Славия победи Левски-Раковски с 4:1 в мач
Коментари Харесай

Браво на Иван Иванов: Невиждана в българския футбол спортсменска проява!

Дублиращият тим на Славия победи Левски-Раковски с 4:1 в мач от шестия кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят ще се запомни най-много със спортсменската демонстрация на старши треньорa на „ белите “ Иван Иванов, който е и в щаба на националния селекционер Младен Кръстаич. В 65-ата минута реферът Мартин Спасов отсъди дузпа в интерес на неговия тим за нарушаване отвън наказателното поле, само че Иван Иванов му подсказа, че е сбъркал. Благородната постъпка бе разкрита от Левски-Раковски в формалната страница във Facebook.

„ Екипът на ФК Левски-Раковски има достойнството публично да благодари на Славия за съвършената организация и уважителното отношение преди, по време и след вчерашния мач, приключил със загуба за нашия тим!!

Най-силно усещане ни направи честността на треньора на Славия от самото начало, изключително сега, когато съдията свири дузпа за домакините при резултат 1:1 (с човек по-малко) и Иван Иванов сподели на младия рефер че нарушаването е отвън наказателното поле!! Това е невиждана по нашите терени европейска реакция почтена за възторженостти!! Така се възпитават младите в заслужен, спортсменски дух!! За наше отчаяние малко по-късно напълно справедливо ни победиха с 4:1.

Най-искрено и чистосърдечно желаем на Иван Иванов и неговия тим триумф в идващия мач от Младежката Шампионска лига!! "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР