Дублиращият отбор на Ботев Пловдив допусна загуба с 0:1 от

...
Дублиращият отбор на Ботев Пловдив допусна загуба с 0:1 от
Коментари Харесай

Литекс нанесе четвърта поредна загуба на дубъла на Ботев Пловдив

Дублиращият тим на Ботев Пловдив позволи загуба с 0:1 от Литекс Ловеч. Срещата от 8-ия кръг на Втора лига се игра на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

В следващ мач " канарчетата " не съумяха да осъществят головите си положения. " Жълто-черните " са вкарали едвам два гола от началото на сезона, като имат едвам две точки в актива си.

Мачът с Литекс бе равносилен, само че опитът на гостите се оказа решителен.

Секунди по-късно Самуел Акере се регистрира с самостоятелен рейд и стреля от дребен ъгъл, само че право във вратаря. В 15-ата минута удар на Нади Точукву мина над вратата.

В 22-ата минута Никола Георгиев стреля от междинна отдалеченост, Християн Славков се намеси неубедително и топката влетя във вратата за 0:1. В 29-ата минута състезател на гостите проби отляво и стреля, само че топката се спря във външната част на мрежата.

След почивката пловдивчани по този начин и не съумяха да осъществят напън, с цел да вземат най-малко до точката. В 53-ата минута Акере откри Касов отдясно по офанзивата, само че последвалият удар бе отразен от вратаря.

Последваха два неточни удара на гостите, а в 68-ата минута Славков отрази удар с глава след центриране от фаул. В 75-ата минута при идентично състояние още веднъж вратарят на Ботев мазета влизащата под гредата топка, а в самия край нападател на ловчанлии пропусна останал очи в очи с младия пазач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР