Дубайският атракцион - т.н. влакче на ужасите в увеселителния парк

...
Дубайският атракцион - т.н. влакче на ужасите в увеселителния парк
Коментари Харесай

Атракция от Дубай влезе в Книгата на рекордите на Гинес

Дубайският атракцион - тъй наречените " влакче на ужасите " в увеселителния парк Storm Coaster завоюва Световния връх на Гинес като най-бързото влакче в света с отвесно изстрелване .

Атракцията се намира на мястото на комерсиалния и развлекателен комплекс Dubai Hills Mall и съставлява 679-метрова писта с три влака, всеки от които може да транспортира по едно и също време 12 фенове на рисковите спортове . Storm Coaster отвори порти през 2022 година и води посетителите и феновете на рисковите развлечения на 50 метра височина.

На 31 август Dubai Hills Mall откри и киноцентър с най-големия екран в Близкия изток. Roxy Cinemas е предопределен за 15 зали, всяка от които е оборудвана със столове с изцяло легнала облегалка.

Киното разполага с великански екран Roxy Xtreme с повърхност от 423 квадратни метра, два пъти повече от тенис корт. Залата с този екран може да побере по едно и също време 382 фенове в ложи Standard, Premium и Director's.

Dubai Hills Mall е нов търговски и развлекателен център в съвременен жилищен регион на Дубай, заобиколен от поддържани зелени тревни площи. В непосредственост има първокласен парк.

На повърхност от 185 000 квадратни метра има повече от 600 магазина, ресторанта и кафенета. Освен всичко друго, разполагаем са хипермаркет, кино, търговски център и четири огромни фамилни развлекателни центъра.

Под покрива на Dubai Hills Mall има магазини, където може да се закупи всичко - от облекла и парфюми, мебели и храна. Децата се забавляват отлично в тематичния парк Adventure Park, който се състои от 11 зони за игра. Центърът също по този начин постоянно е хазаин на забавни събития и pop-up ивенти.

Източник: Time Out Dubai
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР