Дубай, Занзибар, Малдиви и Пунта Кана - топ дестинациите тази

...
Дубай, Занзибар, Малдиви и Пунта Кана - топ дестинациите тази
Коментари Харесай

Катрин Вачева изкушава със снимки от Доминиканската република

Дубай, Занзибар, Малдиви и Пунта Кана - топ дестинациите тази година за родните звезди, които съумяват да си откраднат по някоя безоблачен и спокоен миг, надалеч от предизобрините пристрастености у нас и Covid-19 обстановката. Катрин Вчева е следващата нашенка, която се отдаде на доста слънчево премеждие точно на Пунта Кана, Доминиканската република. 

Красавицата не стопира да споделя в своя Инстаграм безчет фотоси, видеа и къси сторита, на които демонстрира по какъв начин се забавлява. Вачева не е сама, а с близки другари, с които освен плуват и се пекат, само че и пробват локалните деликатеси, които несъмнено могат да бъдат дегустирани единствено на това място. 

Виж още:

Плажовете тук са големи, само че най-голямото преимущество е, че е доста чисто и подредено, както и умерено. Пясъкът е тънък и доста гальовен, споделят доста хора, които са били там. Природата се пази строго и не се позволяват безразборни градежи на здания, които биха могли да ѝ навредят, както се случва на доста други места.

Плажовете са разполагаем напълно на хората – никакви солидни постройки, нищо, което да пречи да се чувствате като крал на личен остров. Сигурни сме, че Катрин се усеща като същинска кралица, която умее да се забавлява добре. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/katrin_vacheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР