ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Неизвестна сила е заловила

...
ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Неизвестна сила е заловила
Коментари Харесай

Свързан с Израел петролен танкер е заловен край бреговете на Аден, Йемен, съобщи частна разузнавателна фирма

ДУБАЙ, Обединени арабски емирства (АП) — Неизвестна мощ е заловила петролен танкер, обвързван с Израел, край крайбрежията на Аден, Йемен, частна охранителна компания заяви в неделя.

Central Park, ръководен и притежаван от Zodiac Maritime, е бил иззет в Аденския залив, заяви частната разследваща компания Ambrey.

Това не е било Не е ясно кой стои зад офанзивата. Аден се държи от сили, съюзени с интернационално приетото държавно управление на Йемен и водена от Саудитска Арабия коалиция, която се бори с подкрепяните от Иран йеменски бунтовници хуси от години. Тази част от Аденския залив на доктрина е под контрола на тези сили и е много отдалечена от следената от Хусите територия в страната. Също по този начин не е известно, че сомалийските пирати работят в този регион.

5-ти флот на Военноморски сили на Съединени американски щати, който патрулира в Близкия изток, не отговори незабавно на въпросите на Асошиейтед прес. Амбри сподели, че наподобява, че „ U.S. военноморските сили са ангажирани със обстановката и са помолили корабите д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР