Дуалните знаци в хороскопа са Близнаци, Стрелец и Риби и

...
Дуалните знаци в хороскопа са Близнаци, Стрелец и Риби и
Коментари Харесай

Дуалните зодиакани знаци и какво е важно да знаете за тях

Дуалните знаци в хороскопа са Близнаци, Стрелец и Риби и са наречени дуални, тъй като изображението на знака съчетава два признака. Тези зодии могат да бъдат обединени от общи признаци, само че има и основни разлики посред им.

Близнаците съчетават двойка момчета или девойки, Рибите са изобразени посредством две риби, а Стрелецът е една част човек и една част звяр.

Всеки един от зодиакалните знаци има добра и неприятна страна, само че когато зодията е дуална, това значи, че съчетават повече от една персона в характера си и държанието им из цяло зависи от обстановката, в която са попаднали.

Решенията им постоянно са несигурни, само че, въпреки това, имат извънредно еластичен и пригодим темперамент. Характерно за тези знаци е още, че те се не концентрират върху огромна цел, която да преследват, а се удовлетворяват с краткотрайни триумфи.

Липсва им разпоредителност и предпочитание да се борят за това, което желаят, а избират да се съобразят с събитията и да се движат по течението.

Без закрепена цел обаче дуалните знаци могат да се лутат напразно, да сменят работни места, жилище и сътрудници и в последна сметка в никакъв случай да не се усещат задоволени, тъй като им липсват умения за обмисляне и организация, и предпочитание да напредват.

Трите зодиакални знака са мощно интелектуални и стремят да се обогатяват както посредством на практика познания, по този начин и духовно.

Зодия Близнаци

 Блзинаци

При Близнаците дуалността се показва в връзката. Те радикално могат да трансформират мнението си за секунди. Това кара хората към тях да ги считат за лъжци, само че истината е, че многочислените персони в тях ги водят в разнообразни направления и самите Близнаци от време на време не осъзнават по какъв начин не се придържат към еднакъв път.

Въздушната зодия елементарно се въздейства от близките и това най-често им пречи да разпрострат капацитета си. В един ден могат да са мощно въодушевени от една концепция, а на идващия - да са изцяло безразлични.

Зодия Риби

 Зодия Риби

Знакът на зодия Риби е две риби, от които едната риба плува по течението, а другата против него. Дуалността при тази зодия се показва в невъзможността да съвместяват духовните с материалните си стремежи.

Те имат потребност от комфорт в живота си, само че в това време креативната настройка и чувствителността им пречат да преследват кариера и пари. Дори да се пробват да се задържат на една позиция със сигурен източник на приходи, тяхната артистична страна няма да е щастлива и надлежно те няма да са изцяло удовлетворени.

Зодия Стрелец

 Зодия Стрелец

Знакът на Стрелеца е кентавър, който съгласно митологията е на половина човек и на половина звяр. Това за огнената зодия значи, че може по едно и също време да се стреми към високи хуманистични идеали, само че в това време да се изкушава от дребните земни пристрастености.

Не е изключено пред една група Стрелецът да се показва като високо просветен и обективен човек, който е мощно угрижен за бъдещето на човечеството и правилен на правилата си, само че в това време да злоупотребяват с алкохола и хазарта скрито от приятелите си и да имат любовници, като лъжат половинката си, че отпътуват на командировка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР