Адвокатът на Тръмп по делото в Джорджия има изумителна връзка с прокурора Фани Уилис

...
Дрю Финдлинг, един от адвокатите, защитаващи Доналд Тръмп срещу обвинения
Коментари Харесай

Дрю Финдлинг, един от адвокатите, защитаващи Доналд Тръмп срещу обвинения в рекет за отмяна на изборите през 2020 г. в Джорджия, дари на кампанията на окръжния прокурор който повдигна четвъртото обвинение срещу бившия президент, съобщи Rolling Stone във вторник. Финдлинг също дари за печелившата кампания на президента Джо Байдън.

Финдлинг даде $1440 на успешната първична кандидатура на Фани Уилис от Демократическата партия за прокуратурата на окръг Фултън през юли 2020 г., пише изданието, цитирайки данни от Правителството на Джорджия за прозрачност и финансиране на кампанията комисия. Междувременно той дари 8400 долара за кандидатурата на Байдън за Белия дом.

В миналото Финдлинг беше критикувал Тръмп публично, наричайки го „жалък“, а някои от изявленията му „расистки“ и „жестоки“. Но когато разследването в Джорджия вървеше напред след наемането на Финдлинг през август 2022 г., той нарече разследването „политически мотивирано преследване“.

Тогава той каза пред Insider, че различните политически възгледи не му пречат предлагайки енергична защита срещу „неправомерни разследвания“.

Дрю Финдлинг и Доналд Тръмп.

Финдлинг преди е представлявал знаменитости като Cardi B и Gucci Mane, но работи от името на спорен бивш президентът понякога се оказа труден. Той беше поставен на горещия стол заради доказателствата срещу Тръмп в някои телевизионни изяви тази година.

HuffPost се свърза с Findling за коментар.

Свързани...

Лара Тръмп все още смята, че имейлите на Хилъри Клинтън са истинският проблем

Вивек Рамасвами избягва критиката на Fox News относно възможната вина на Тръмп в Джорджия

Марджъри Тейлър Грийн казва, че прокурорът на Тръмп трябва да си отиде След изнасилвачите. Хм.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР