Дружеството Стадион Георги Аспарухов ЕАД, с което Левски се похвали

...
Дружеството Стадион Георги Аспарухов ЕАД, с което Левски се похвали
Коментари Харесай

В Левски подготвят документите за концесията на Герена

Дружеството " Стадион Георги Аспарухов " ЕАД, с което Левски се похвали в четвъртък, ще започва своята активност с подготовката на документите да концесия на оборудването.

Както е известно, такава бе гласувана за период до 2027 година от последното служебно държавно управление. Твърдеше се, че това ще помогне на " сините " в договарянията с United Group, които в последна сметка приключиха без триумф.

За концесия се заприказва и при последното постоянно държавно управление, само че тогава от " Герена " се отхвърлиха от тази опция, откакто настъпи рецесията към COVID-19.

Сега обаче от Левски ще започват процедурата и паралелно с това ще търсят стратегически вложител. Както е известно, в края на предходната година Даниел Боримиров и Христо Йовов пътуваха до Унгария, с цел да беседват с евентуални претенденти, само че задачата им приключи без огромен триумф.

" Сините " обаче би трябвало да решат и един различен въпрос - за задълженията, които имат към оборудването към общината. Те желаят да ги разсрочат, а това не може да се случи до момента в който не бъде бъде определен началник на СОС и Народното събрание в столицата проработи. В момента това не се случва.
 Левски преследва трети триумф в контролите
Левски преследва трети триумф в контролите

Двубоят стартира в 16:00 часа българско време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР