Дружеството „Сортови семена елит ЕАД” саботира действията на правителството, както

...
Дружеството „Сортови семена елит ЕАД” саботира действията на правителството, както
Коментари Харесай

Иван Иванов: Сортови семена елит ЕАД саботира държавата

Дружеството „ Сортови семена хайлайф ЕАД” саботира дейностите на държавното управление, както и успокояването на пазара. Настоящото управление е назначено от държавното управление на ГЕРБ.

Това заяви министърът на земеделието Иван Иванов на конференция през днешния ден във връзка със закупуването на нужните количества зърно за продоволствени цени.

Иванов прикани управлението на сдружението да подаде оставките си и да спре да попречва работата на държавното управление. В Министерски съвет ще бъдат показани различни разновидности, сподели още Иванов.

“Хората в сдружението подадоха и своите заявление за овакантяване, с което блокират процедурата да бъдат заменени. Защото по контракт би трябвало да спазят едномесечно предупреждение, преди да бъдат смени от управата на дружеството”, разясни Иванов и добави, че с това се забавят нужните ограничения, които държавното управление е взело, “за да отбрани българския народ”.

“Безотговорно е в миг на умишлена далавера, засягаща цените на горивата и съществени храни да саботират дейностите на институциите”, съобщи земеделският министър.

Той изясни, че Министерство на земеделието е почнало да създава аварийни разновидности, които да бъдат обсъждани в Министерски съвет с други структури на министерството.

“Това е едно жестоко и грозно деяние от страна на представители на партия ГЕРБ”, сподели Иванов. “Това е част от акцията, която се пробва да сложи на колене българската страна и нейните граждани”, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР