Дружеството Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление

...
Дружеството Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление
Коментари Харесай

Левски с предложение за изплащане на задълженията към НАП


Дружеството Р.С. Консулт, което е със подписан контракт за ръководство с ПФК Левски и е част от групата компании на генералния спонсор на " сините " внесе през вчерашния ден предложение към Надзорния съвет за финансиране на футболния клуб, оповестиха от компанията.

Предложението се явява част от дълготрайната тактика за развиването на Левски, която бе показана на мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков при сключването на Договора за ръководство още през 2021 година, а след това бе комуникирана и по време на обществени срещи.

Предложението засяга издаване на спомагателен пакет акции, с които да се финансира клуба за погашение на отговорности към Националната организация по приходите (НАП). От ръководещото сдружение обясниха, че това би дало опция в къси периоди да стартира обслужване на остарели и просрочени отговорности към приходната организация.

Емисията акции би трябвало да се утвърди от Общото заседание на акционерите на ПФК Левски, което следва да се свика по открития ред, след което процедурата по издаването може да стартира в най-кратки периоди.

Още с встъпването си в ръководството преди година Р.С. Консулт предложи дълготрайна тактика за развиване на ПФК Левски. Тя включва привличане на стратегически вложител, както и още няколко разновидността за финансиране, сред които и имитирането на нова емисия акции. 

Преди дни изпълнителният шеф на ПФК Левски Ивайло Ивков на среща на Сдружението " Левски на левскарите " заяви, че задълженията на клуба към Национална агенция за приходите са към 11,1 милиона лв. на Национална агенция за приходите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР