Другият съвет на общината е да следите внимателно как са

...
Другият съвет на общината е да следите внимателно как са
Коментари Харесай

Ако Не Дай Си Боже Ни Се Случи Ето Какво Да Направим, Ако Попаднем В Терористичен Акт В София!

Другият съвет на общината е да следите деликатно по какъв начин са облечени хората към вас и какво е държанието им. Според описанието, което се дава, атентаторът е доста концентриран и с компактно стиснати устни.

„ При контакт с терорист хората не би трябвало да бъдат нападателни към него, да не бъдат предизвикателни, да следват негови указания, в случай че са заложници. Ако видят подозрително лице, което съгласно тях е терорист, по най-бързия метод би трябвало да алармират способените органи ”, уточни Кристина Лазарова от дирекция „ Сигурност ” към Столична община.

„ Ако оръжието му се окаже покрай нас, е хубаво да не го взимаме, да не го пипаме, защото в случай че структурите, които са тръгнали да обезвреждат терориста, са в близост, може да пострадаме ние вместо него ”, добави тя.

Според специалистите по антитероризъм методите на атентаторите стават все по-усъвършенствани, а единственият отговор е бдителността.

„ Това е нова нужда, която би трябвало да опълчи на коварството на тероризма многолико човешко наличие с всички мобилизирани сетива – очи, уши, мисъл. Трябва да мислим със личните си глави, тъй като без това няма обезпечено оцеляване ”, разяснява специалистът по антитероризъм Христо Смоленов.

Дали този антитерористичен проект ще влезе в действие, ще стане ясно на 22 февруари, когато ще бъде гласуван в Столичната община.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР