Другите няма какво да покажат. Ако имаше подготвени хора с

...
Другите няма какво да покажат. Ако имаше подготвени хора с
Коментари Харесай

Борисов най-после проговори за протестите: Мафията иска да свали правителството

Другите няма какво да покажат . Ако имаше готови хора на драго сърце бих им оставил да ръководят, изключително в тая рецесия, която върви по света и ще видите по какъв начин ще се развие идващите месеци.
Това сподели министър-председателят Бойко Борисов, който е на посещаване в село Опицвет и оглед на строителството на автомагистрала „ Европа ”.
 Емил Василев: Борисов е хибрид сред мутра и ченге, само че се опасява за живота си Емил Василев: Борисов е хибрид сред мутра и ченге, само че се опасява за живота си
Тия дни Борисов се крие, тъй като си е въобразил, че снайперисти от една партньорска работа го дебнат да го гръмнат. Затова е захапал в...
Не обръщайте внимание., сподели още Борисов, чието посещаване в новопостроен Център за онкоболни деца, се предаваше онлайн във Facebook страницата на премиера.

Мафията сега желае да смъкна държавното управление, тъй като хазарт, контрабанда – всичко е на улицата против нас. И си откриха лидер. Това ми дава съображение да считам, че не би трябвало да се подава оставка, сподели още Борисов.
По думите му хубавото при ГЕРБ е, че партията не приказва в бъдеще, а в настояще време.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР