Другата ислямистка групировка, която споменаха, освен Ислямска държава за атаките

...
Другата ислямистка групировка, която споменаха, освен Ислямска държава за атаките
Коментари Харесай

Елена Йончева: Говорила съм с атентаторите от Шри Ланка - те казаха, че...

" Другата ислямистка формация, която загатнаха, с изключение на " Ислямска страна " за офанзивите в Шли Ланка е " Алтуахид ". Сега тя е отклонение на " Ислямска страна " за тази част на света  Срещала съм се с тях в Алепо, правили сме изявленията с тях, дори правихме изявленията, те са същински фанатици. Според тях друга вяра в света не би трябвало да има. По принцип са необразовани хора, само че религиозни фанатици. "

Това разяснява в студиото на " Лице в лице " по БТВ претендентът за евродепутат Елена Йончева.  

``
реклама

" Но тук би трябвало да кажем, че Европейски Съюз не би трябвало да разрешава процеси, следени от Съединени американски щати и Русия да се случват в Близкия изток. Европейски Съюз би трябвало да има своя политика. Ние би трябвало да търсим своя интерес и да го постановяваме. ", добави тя.  

" Процесът Иванчева е доста подозрителен. Цветанов е наказан на втора инстанция, а не е  влизал в пандиза. Иванчева влезе в пандиза, наказана на първа инстанция. Хората не имат вяра, че има правдивост в тази страна. 

Всички борби, които водим в България, са невъзможни. Единствено нашето участие в Европейски Съюз ни защищава от тирания. Иначе нямаше да можем да водим даже този диалог в това студио. 

За това желая да стана евродепутат. Ние не сме в Шенген, тъй като има корупия, това е европейски проблем. Аз не го експортирам в Европа, той е там. 

Ало, Банов демонстрира, че няма монтаж и външно въздействие. Ние предоставяме този запис, направихме констативен протокол при нотариус през днешния ден, запечатахме този плик и ще го предоставим в прокураатурата, тъй като едни тефтерчета изчезнаха, не желаеме и този запис да изчезне. 

Има боязън от свидетелстване в България, очевидците не се усещат предпазени и знаете за какво е по този начин. ", разяснява гостенката другите горещи тематики от деня.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР