Другарят Живков се справяше много по-добре с вътрешната опозиция от

...
Другарят Живков се справяше много по-добре с вътрешната опозиция от
Коментари Харесай

Красимир Райдовски: БСП да свали ГЕРБ - прикази от 1001 нощ

Другарят Живков се справяше доста по-добре с вътрешната съпротива от Корнелия Нинова. Тодор Живков искаше да се откаже, само че не предвиждаше последствията от това отричане. Това сподели гласът на кабинета на Виденов Красимир Райдовски в ефира на предаването ”Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3.
”България е по-важна за запада в сравнение с за изтока. 1990 година по времето на Елцин руснаците внезапно трансформираха отношението си към България”.

Райдовски дефинира като безумно изказванието на говорителката на съветското външно министерство за спасяването на евреите. ”По това време съветските евреи бяха с съветски имена и беше доста мъчно те да бъдат разпознати”, сподели той.

”Бойко Борисов няма концепция какво е компромат и има ли почва у нас, разяснява още Красимир Райдовски.

Според него във ваденето на показ на онази активност на държавното управление, която ще работи против него, не трябва да бъдат вадени подправени вести, тъй като те работят против него.

”БСП може да смъкна държавното управление на ГЕРБ единствено в главите на някои от нейните членове. Това са приказки от 1001 нощ”, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР