Друга версия гласи, че певицата се е разболяла от един

...
Друга версия гласи, че певицата се е разболяла от един
Коментари Харесай

Феновете Настръхнаха! Каква Е Истината За Здравословния Проблем, Който Накара Преслава Изненадващо Да Отложи Участия!

Друга версия гласи, че певицата се е разболяла от един от върлуващите вируси през този сезон. Но тя самата не посочи защо става въпрос.

Появи се и друга версия за отсъствието на Преслава, която звучи най-достоверно. Часове преди да разгласи отдръпването си, звездата на „ Пайнер “ имаше присъединяване в известен столичен клуб. Очевидци разясняват, че тя не е имала тип на болна или на човек, който ще се разболее.

Мълвата гласи, че Преси е излязла наложително в болничен поради обичания си. След присъединяване й сред нея и Павел избухнал скандал. Врачанинът със скандална известност скочил на изгората си и я обвинил, че цяла вечер е флиртувала с Ники Михайлов.

Павел не сдържал гнева си и протегнал ръка на Преслава. За да не се появява пред почитателите си със синини по лицето и тялото, тя решила да отсрочи участията си.

Приближени до Преси разясняват, че в тези клюки няма нищо правилно. И зад тази информация стоят певици, които нямат триумфа на Преслава.

Близки на пайнерката споделят, че тя е пипнала вируса в Тайланд. Имунната й система не издържала на измененията в температурните амплитуди и Преси се разболяла откакто се прибрала в България, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР