Друга мистериозна смърт се е случила в началото на февруари

...
Друга мистериозна смърт се е случила в началото на февруари
Коментари Харесай

Мистериозна смърт: почина синът на ръководителя на Роснефт

Друга мистериозна гибел се е случила при започване на февруари в Русия - починал е синът на ръководителя на Роснефт Игор Сечин. Това първо съобщи в обществената мрежа X някогашният началник на компанията ЮКОС Леонид Невзлин, а по-късно гибелта на сина на олигарха бе доказана от руското издание Медиазона.

Смъртта на единствения 35-годишен наследник на Сечин, Иван, не е обществено обявена на никое място. Най-интересното е, че съветските медии мълчат за тази покруса, а фамилията на Сечин евентуално би трябвало да крие обстоятелството, че синът им към този момент не е сред живите, предполага изданието Dialog.ua.

Първият, който обърна внимание на вписването в регистъра на наследствените каузи на Руската федерация, беше някогашният управител на ЮКОС Леонид Невзлин, който дължи всичките си проблеми на Сечин.
    
Записът в регистъра е регистриран на Иван Игоревич Сечин, роден през 1989 година, който е живял в Москва на адрес: Шведска невъзможност, постройка 3. Тази постройка е упомената в следствие на Bloomberg като „ дом за сътрудници на президента Путин “.

Журналистите на Медиазона взеха решение да ревизират информацията и в действителност откриха такава регистрация в регистъра.

Анонимният телеграм канал „ VChK-OGPU “ публикува едва на 20 февруари, че хипотетичната публична причина за гибелта на 35-годишния Иван Сечин е „ откъснал се кръвен съсирек “.
 Екранна фотография
" В същото време Сечин забрани на чиновниците на Следствения комитет, ФСБ и други чиновници по сигурността да се занимават с проблемите на гибелта на Иван. С това се занимава Службата за сигурност на Роснефт, състояща се от някогашни чиновници на ФСБ и Следствения комитет, персонално лоялни. Тези чиновници на сигурността са склонни към разнообразни „ теории на конспирацията “ и тайни теории “, се оповестява в телеграм канала „ ВЧК-ОГПУ “.

Има обаче нещо съмнително, спекулират публицисти, в случай че Кремъл е наредил на фамилията да пази тъгата си в загадка.
Какво се е случило с Иван Сечин
" VChK-OGPU " стана прочут с детайлностите от последните часове от живота на Иван Сечин. Както изясни брачната половинка му, измежду нощ брачният партньор се оплакал от болежка, като решил, че протичащото се е обвързвано с бъбреците му.

" Охраната беше инструктирана да купи лекарството " Канефрон " и след към половин час чиновник се върна в къщата на служителя на държавната корпорация с лекарството. Иван Сечин извикал жена си в стаята си и изискал да му налее вода и да му даде хапчето. Жената отишла до банята за вода и когато се върнала, брачният партньор й към този момент лежал имобилен. Съпругата незабавно се обадила на защитата по радиото ", оповестява телеграм каналът.
  
Според публикацията на Апостроф защитата е извикала кола за спешна помощ, само че е показала неакуратен адрес. В резултат на това лекарите са карали съвсем два часа и до този миг мъжът е умрял. Това се случило в имение на улица Изумрудная във вилно населено място " Европа-1 " в Красногорск покрай Москва. Веднага щом лекарите влезнали в къщата и видели безжизненото тяло на Иван Сечин, те помолили защитата да спре, който се опитвал да прави изкуствено дишане на началника си до последния миг. Иван бил мъртъв. В резултат на това специалистите заключили, че повода за гибелта е откъснал се кръвен съсирек.

След това роднините споделили на лекаря от колата за спешна помощ, че Иван Сечин има единствено хипертония. Той приемал медикаментите, предписани от лекаря, само че през последните месеци не е търсил здравна помощ.

На третия ден след гибелта му Иван Сечин е заровен. Дали Игор Сечин е вярвал на формалната версия за гибелта, остава мистерия.
Кой беше Иван Сечин
Заслужава да се означи, че всичко, обвързвано с Иван Сечин, е деликатно класифицирано.

„ Той живееше в Московска област, криейки се във всички публични бази зад обозначението „ РФ “. Линейка беше извикана от охранителя Евгений Панин и точно под това име Иван Сечин беше регистриран във всички документи за гибелта.

Иван Сечин е награден с медал „ За заслуги към отечеството “ II степен „ За огромния му принос в развиването на горивно-енергийния комплекс и дългогодишна съзнателна работа “. По това време той е на 25 години.

От 2014 година Иван Сечин заема управителна позиция в Роснефт, а през 2021 година приходите му възлизат на съвсем 62 милиона рубли.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР