Дрон с неизвестен произход се е разбил днес в училище

...
Дрон с неизвестен произход се е разбил днес в училище
Коментари Харесай

Дрон се разби в училище в Израел, няма информация за произхода му

Дрон с незнаен генезис се е разрушил през днешния ден в учебно заведение в израелския курорт Ейлат на Червено море, без да аргументи жертви, съобщи Франс прес, като се базира на израелската войска.
Прочетете още
" Дрон се разруши в гражданска постройка в град Ейлат. Разследва се произходът на дрона и събитията към случая ", написа в известието, оповестено в обществената мрежа " Екс ".

Според представител на израелската войска учебната постройка, където сега на детонацията са се намирали хора, е понесла вреди. Службата за незабавна помощ е оказала подпомагане на седем души в положение на потрес, написа Българска телеграфна агенция. 

Според публицист от Агенция Франс Прес, намиращ се на мястото на случая, дронът се е разрушил в начално учебно заведение в Ейлат. В момента южният израелски град на Червено море е подслонил десетки хиляди хора, евакуирани от Северен Израел и от региона по границата с линията Газа, където се водят боеве сред израелската войска и палестинското придвижване " Хамас ".

Десетки служители на реда и бойци са отделили зоната към учебното заведение.

През последните седмици йеменските бунтовници хуси, които са близки до Иран, настояват, че са направили набези с дронове против Израел в отговор на израелските бомбардировки в линията Газа, отбелязва Агенция Франс Прес. На 6 ноември хусите обявиха, че са направили такава офанзива против Израел. В същия ден израелската войска сподели, че е разкрила противников летателен уред край Ейлат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР