Дрогираният шофьор, катастрофирал пред КАТ-Пловдив, е крещял, че ще си

...
Дрогираният шофьор, катастрофирал пред КАТ-Пловдив, е крещял, че ще си
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор в Пловдив: Ще си сложа край на живота

Дрогираният водач, аварирал пред КАТ-Пловдив, е крещял, че ще си постави завършек на живота по време на ареста му. Това съобщи наблюдаващият прокурор по случая Атанас Илиев, представен от бТВ.

Припомняме, че 49-годишният несъответстващ лидер е отказвал да напусне автомобила си и чиновник на реда е бил заставен да счупи прозореца му с камък и да го изкара на открито с приложимост на мощ.

" Вчера имаме следващ много очевиден случай. Около 15 ч. причинителят отива в КАТ да си сменя регистрацията на колата, при което прави усещане на чиновниците, че се държи несъответстващо и превъзбудено. Служителят подава сигнал да му бъде осъществена инспекция той ли кара автомобил, по какъв начин е пристигнал, с какво ще си отиде. Извършва се пререгистрация на колата и той напуща КАТ ", изясни наблюдаващият прокурор.

Незабавно на изхода е спрян от патрул, с цел да бъде осъществена инспекция.

" В хода на инспекцията се оказва, че няма брошура. Колегите от полицията го уведомяват, че ще му бъде основани актове, при което той споделя: „ Не желая да вземам участие в тази инспекция “, качва се в колата и потегля да бяга. Влязъл е отново в двора на КАТ, където е имало доста хора и коли. Колегите неотложно са затворили изхода на паркинга със служебния автомобил, при което той тръгнал да излиза през бетонови саксии за цветя ", добави Илиев.

През цялото време е крещял, че ще си постави завършек на живота, че към този момент не желае да живее. При което служителят на реда, който неколкократно му е извикал да излезе от колата и това не се е случило, чупи стъклото на шофьорската врата, изважда го.

Установено е съществуване на амфетамин в кръвта. Той е арестуван за 24 часа, през днешния ден ще бъде арестуван за още 72 часа.

" Автомобилът е бил със софийска регистрация. През 2019 година той е хванат да кара с алкохол и без брошура. Осъден е и сега е изпитателен период на отнемане от независимост 6 месеца. След като изтича срокът на дерегистрацията, той отива в КАТ да си възобновява регистрационните табели и след случая отново му смъкват регистрацията ", добави наблюдаващият прокурор.

Началникът бранш " Пътна полиция-Пловдив " гл. контрольор Йордан Милушев изясни, че досието на лидера като извършител стартира през 2001 година До през вчерашния ден има 63 акта и 47 фиша. Януари е хванат в София още веднъж след приложимост на алкохол и това е повода колата му да бъде дерегистрирана.

Книжката му е отнета на 1 януари тази година. Към момента са му повдигнати три обвинявания, работи се да му се повдигне и четвърто обвиняване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР