Дреймънд Грийн е започнал съвети, след като последното нарушение на

...
Дреймънд Грийн е започнал съвети, след като последното нарушение на
Коментари Харесай

Дреймънд Грийн започва консултации след отстраняване от НБА за удар с Юсуф Нуркич

Дреймънд Грийн е почнал препоръки, откакто последното нарушаване на корта на звездата на Warriors му донесе безсрочно премахване, което ще продължи минимум три седмици, съгласно The ​​Athletic.

33-годишният Грийн беше отхвърлен от НБА в сряда, един ден откакто беше изпъден за въртене и удар с часовник на центъра на Сънс Юсуф Нуркич в лицето, третото му изпъждане за сезона и 20-ото от 12-годишната му кариера.

Суспендирането беше за неопределен срок заради „ повтарящата се история на нелоялен дейности на Грийн “, сподели НБА, добавяйки, че четирикратният първенец на НБА ще би трябвало „ да извърши избрани условия за лигата и тима, преди да се върне в игра “.

Той към този момент пропусна три мача и в случай че прекъсването завърши след три седмици, той евентуално ще пропусне общо 10 мача, като мачът против Нъгетс на 4 януари е плануван след триседмичния интервал.

Според The ​​Athletic, макар че спецификата на консултирането е неразбираема, Грийн „ демонстрира схващане и е подготвен да се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР