Древна формула за името и рождения ден разкрива каква е

...
Древна формула за името и рождения ден разкрива каква е
Коментари Харесай

ИСТИНСКАТА ти същност според сбора на името и датата ти на раждане

Древна формула за името и рождения ден разкрива каква е същинската ти същина.

Според една остаряла доктрина, идваща от Тибет, рождената дата и персоналното име на човек, предопределят неговия темперамент и орис. Тибетските мъдреци са разкрили, че сборът от цифрите на рождения ни ден и тези на името, мощно въздействат върху нашето съзнание и на подсъзнателно равнище слагат основите на личностното ни развиване, и усещанията ни за света. За да разберете, кое е вашето персонално число, съгласно тибетските вярвания и по какъв начин то участва в живота ви, би трябвало единствено да извършите една елементарна калкулация. Съберете всички числа от рождената си дата и тези на името си, и редуцирайте сбора до едноцифрен.

Пример: (Рожден ден: 09. 12. 1988г.) 9+1+2+1+9+8+8 + (Име: Петя) 7+6+1+3 = 55 = 5+5 =10 = 1+0 = 1

За да ревизирате на коя цифра подхождат буквите от името ви и да пресметнете техния общ брой, вижте таблицата по-долу.

 table123

Сбор 1
Вие сте горда, уверена, независима и извънредно самостоятелна натура, притежаваща висок разсъдък и здрав разсъдък. Родени сте да бъдете водачи, само че в това време сте нежни и доброжелателни хора, подготвени на всичко за своите близки. Не сте способни да нараните и муха, тъй като притежавате голямо сърце. Ако обаче някой се опита да ви дръпне юздите или да ви принуди да живеете съгласно нечии непознати правила, това ще ви направи извънредно напрегнати и даже избухливи. Вие не обичате да следвате коловози, не и разнообразни от тези, които сами сте си построили. Трудно се побирате в затворени кръгове, на вас ви би трябвало пространство и независимост, с цел да се чувствате същински щастливи и да разгърнете целия си капацитет.

Сбор 2
Невероятно равновесие сред разум и тяло – тези хора имат извънреден сексапил и в същото време са извънредно умни и съобразителни. Винаги притеглят вниманието върху себе си. Имат един минус – обичат безусловно и от време на време това ги прави да наподобяват наивни. Благородни персони, които са образец за толерантно отношение и милосърдие. Тяхното схващане е толкоз широко, че те постоянно излизат отвън щрихите на „ естественото " и мнозина ги считат за странници, принадлежащи на непознати светове.

Сбор 3
Идеалисти с доста прелестен и мил темперамент. Творческа натура, която хората обичат. За вас са значими духовните, а не материалните неща. И по този начин би трябвало да бъде, не трябва да се отклонявате от същността си. Защото имате задачата да припомняте за полезностите, които доста от нас не помнят. Способни сте да заредите всеки с положителна страст. В същото време сте доста самоуверени и интуитивни. Рядко се проваляте в начинанията си.

Сбор 4
Съвършен баланс сред духовно и физическо. Знаете по какъв начин и по кое време да бъдете прагматични и по кое време положителни. Вие сте изключително поредни в дейностите и сте от тези, на които може да се разчита за всичко. Вашата дума е закон! Мнозина ви завиждат за упоритостта и равновесието сред здравия разсъдък и възприятията. Вие в никакъв случай не бихте играли непочтено в името на успеха, за вас това е неприлично, а вие ненавиждате недостойните неща.

Сбор 5
Неповторими оптимисти! Това са от тези персони, които неизвестно от кое място постоянно намират сили в себе си, с цел да преодолеят компликациите и да продължат напред без контузии и неприятни мемоари. Също по този начин не обичат статичността. Винаги би трябвало да се движат, да опознават, на изследват... да им се случва нещо ново. Това ги прави и изключително адаптивни към измененията. Не са от тези, които живеят в предишното, в противен случай! Винаги вървят напред и са подготвени да посрещнат всяко последващо предизвикателство в живота си.

Сбор 6
Рядко срещани типажи – могат да са необикновено нежни и благи, и в това време непоколебими и решителни. Понякога се отчайват, само че съумеят ли да намерят смисъл, те са подготвени на всичко, с цел да създадат и невъзможното. Това, което ви зарежда, е уюта и спокойствието. Затова сътрудникът до вас би трябвало да е спокоен човек.

Сбор 7
Тези хора се отличават с една необикновена уталоженост и мъдрост. Те са крепко стъпили на земята и знаят чудесно кое каква цена си заслужава. Не обичат хазартните решения, избират да обмислят добре тактиката си преди да работят. Според някои това ги прави нерешителни, само че истината е, че те постоянно са една крачка преди другите. Понякога оставят усещане, че са прекомерно надменни, само че и това не е напълно по този начин – просто са извънредно уравновесени. Не се доверявате елементарно, само че в случай че един човек държи на вас, той ще разбие стените и ще навлезе в прочувствената ви същина.

Сбор 8
Вие сте роден психолог! Умеете да разчитате хората като отворена книга и да анализирате безпогрешно всяка обстановка. Притежавате присъщ усет за нещата и шестото ви възприятие рядко ви подвежда. Освен това се отличавате и с доста мощна воля и дух. Проблемът е, че от време на време сте склонни да бъдете егоисти, само че като цяло сте добродушни и състрадателни.

Сбор 9
Вие сте усвоили до съвършенство висшия пилотаж на операцията! Хитри, остроумни и доста уравновесени. Е, всеки човек има своите прояви, само че при вас те са сведени до най-малко, тъй като преди да избухнете бързата ви мисъл към този момент е решила какво бихте изгубили и какво бихте спечелили от това. В същото време не сте неприятен човек, даже в противен случай! Не сте лукави и подмолни. Когато обичате се раздавате до последно, а за другар в потребност ще сторите и невъзможното.

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР