Драстично нарушение на пътя. Привикаха 20-годишен шофьор в полицията, след

...
Драстично нарушение на пътя. Привикаха 20-годишен шофьор в полицията, след
Коментари Харесай

С 18 фиша и 7 акта: 20-годишен шофира с 260 км/ч и качва клипове

Драстично нарушаване на пътя. Привикаха 20-годишен водач в полицията, откакто показва в обществените мрежи по какъв начин кара с 260 км/ч.



На единия от клиповете младежът кара с гневна скорост на основния път в село Разлив, покрай Правец.

Младият лидер на автомобила беше привикан в Пътна полиция

Младият лидер е извикан в районното ръководство в града, където служителите на реда са открили, че той има 18 фиша и 7 акта за разнообразни нарушавания, измежду които и сядане зад кормилото без брошура.

Колите от видеата не са регистрирани на негово име, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Полицията е връчила преупредителен протокол на водача и му е съставила акт. Автомобилът, употребен от него към сегашния миг, е краткотрайно спрян от придвижване.

„ Нека си снима лицето – нали е вечен “, разяснява Владимир Тодоров

Пред месец  „ Мис Силикон “ публикува видео в обществените мрежи, в което кара с превишена скорост и куче в скута си. По-късно Катрин Йорданова беше задържана за шофиране след приложимост на кокаин, а по-късно пусната под парична гаранция.

По-рано през днешния ден тя разгласява клип, на който се вижда по какъв начин още веднъж кара с превишена скорост в София

Това не е първият случай, в който Йорданова кара неразумно. През януари тя също още веднъж показа видео, в което кара с близо 260 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “. На фрагментите се виждаше по какъв начин тя подминава два ограничаващи знака за скорост и предизвестия от навигацията, а по-късно полицията се сезира по случая.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР