Драстично напълняла е отново Лора Крумова, видяха фотографите на Ретро“.

...
Драстично напълняла е отново Лора Крумова, видяха фотографите на Ретро“.
Коментари Харесай

Лора Крумова в тежка борба с куп проблеми и огромен стрес

 Драстично напълняла е още веднъж Лора Крумова, видяха фотографите на " Ретро “. Журналистката бе уловена да отива към постройката на Би Ти Ви в един от последните си работни дни, преди още веднъж да остане на улицата. Припомняме, че Крумова съумя да се уреди като зам. основен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, което обаче може да отпадне от ефира на малкия екран поради покъртително ниския си рейтинг.

Тъкмо със завръщането си в Би Ти Ви някогашната тв водеща се беше мобилизирала и постоянно посещаваше фитнеса в съседство на офиса си. Тренировките бяха почнали да дават резултат, само че проблемите в специалността умъртвили ентусиазма на Лора и тя зарязала повдигането на гири. Килограмите, които била стопила, върнала неотложно, освен това двойно и блъснала стотака на кантара. Дори тъмните облекла, с които от години тв звездата се носи, не са способни да скрият обилните ѝ форми. Заради наедряването си Крумова била принудена непрестанно да дава отговор на неуместни въпроси на близки и познати, включително и дали не е бременна, защото коремчето ѝ си личало под всеки тоалет.

Всъщност журналисткатата напълно се окръгли след раждането на второто си дете. Тя стана майка на дъщеричка Мина през 2018 година, когато таман бе навършила 39 години. В сходна възраст хормоналният дисбаланс при родилките е още по-сложен и постоянно трупането на килограми не зависи от храната и спортната интензивност, а от измененията в организма. Лора е майка и на наследник Явор. И двете ѝ деца са от половинката ѝ в живота – Сотир, който е ски и сърф инструктор. През лятото двамата още веднъж демонстрираха любовта си обществено на плажа на къмпинг " Градина “, където отмарят на каравана всяка година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР