Драмите в живота на Нана Гладуиш не свършват. Освен със

...
Драмите в живота на Нана Гладуиш не свършват. Освен със
Коментари Харесай

Драмите в живота на Нана Гладуиш не свършват

 Драмите в живота на Нана Гладуиш не свършват. Освен със личното си тежко заболяване, с което се бори настойчиво към този момент години наред, напълно скоро тв водещата бе срината поради нови две жестоки драми в живота си. 

Наскоро Нана е имала пътешестване до Израел за надзорен обзор, на който се открило, че някои от индикаторите в проучванията й са повишени. " Моята лекарка отсъстваше и за първи път ме пое различен експерт, който ужасно ме подплаши. За нещо доста дребно не съумях два дни да си намеря място, написа " Уикенд ". И продължава:

" Веднага поговорих със брачна половинка си, обадих се на две лекарки, на които имам вяра, приказвах и с дамите във Фондацията… И се успокоих ", споделя Нана.

Това нормално е и пътят, когато чуеш нещо доста стряскащо – би трябвало да намериш доктора или хората, на които имаш цялостно доверие и които от време на време ще ти обяснят неща, които към този момент знаеш, само че имаш потребност да чуеш отново и отново. Много е значимо да има с кого да споделиш, изговориш нещата, само че по верния метод ", споделя водещата.

И не стига, че има проблеми със личното си здравословно положение, само че Нана не може да повярва, че сестра й Мартина сега минава през същото, защото са й разкрили злокачествено образувание в мозъка. Майка им пък, била към този момент с тежък Алцхаймер и живеела в старешки дом. Вече не разпознава даже и родните си дъщери
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР