Драматично-куклен театър Иван Радоев в Плевен разшири обхвата на своята

...
Драматично-куклен театър Иван Радоев в Плевен разшири обхвата на своята
Коментари Харесай

Плевенският театър разшири обхвата на инициативата си „Пътуващ зрител“

Драматично-куклен спектакъл " Иван Радоев " в Плевен разшири обсега на своята самодейност за културен туризъм " Пътуващ фен ". Вече в нея са включени всички представления от настоящата стратегия в афиша, оповестиха от културния институт.

Предложението към феновете е с изключение на преференциални цени за закупените билети онлайн, и приемане на нощувка със закуска в плевенския хотел " Ростов ", който е сътрудник на театъра. В навечерието на идния Ден на влюбените са предоставени още оферти под надпис " На спектакъл - с обичания човек ".

Инициативата " Пътуващ фен " стартира с огромен триумф с хитовата продукция на режисьора Явор Гърдев " Опашката ". Той направи впечатляваща театрална акомодация на едноименния разказ на Захари Карабашлиев и прикова вниманието на феновете с настоящия сюжет. Изпълнителят на основната роля Кандидатът - Владимир Карамазов, е измежду тазгодишните номинирани за влиятелната национална премия " Икар " на Съюза на артистите в България, за водеща мъжка роля. В същия театър има още една номинация за премия " Икар " - на композитора Калин Николов, за неговата музика. С присъединяване на Владимир Карамазов, Надя Керанова, Михаил Билалов, Екатерина Стоянова, Бориса Сарафова, Светлана Янчева и още водещи актьори, представлението има нови дати - 14 и 15 февруари.

От самодейността " Пътуващ фен " ще могат да се възползват и фенове на театъра, които желаят да видят новата, провокативна, с младежка сила режисура на безконечната класика " Хамлет " от Уилям Шекспир, която ще бъде показана още веднъж на 18 и 19 февруари. Тя е дело на младия режисьор Ованес Торосян и към този момент има доста фенове, изключително измежду по-младото потомство.

Само през февруари феновете имат за избор от осем заглавия на Плевенския спектакъл, измежду които са две министър председатели. Повече детайлности са дадени на страниците на театъра в интернет и във фейсбук. Посочен е и телефон - 0878 931419, на който дават отговор на всички въпроси на искащите да се включат в това " пътешестване към театралното изкуство ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР