Драматични събития са се разиграли в третия полуфинален двубой между

...
Драматични събития са се разиграли в третия полуфинален двубой между
Коментари Харесай

Драма в родния футзал! Левски обвини Варна Сити в провокации, довели до физическа саморазправа по време на мач

Драматични събития са се разиграли в третия полуфинален дуел сред тимовете на Левски Футзал и Варна Сити Футзал, провел се в морската ни столица. Според “сините ” на аварийна пейка на варненци са участвали някогашният член на управителния съвет на клуба Свилен Дачев и Ангел Мончев, който е част от управлението на клуба, като двамата са предизвикали и са довели до ескалация на напрежението, което по-късно е прераснало във физическа разпра. Поради тази причина дуелът е бил преустановен, като “сините ” допълват, че Мончев е получил червен картон в предходния дуел и не е трябвало изобщо да участва на тази среща.

С пост в формалната си страница Левски Футзал разказва случилото се, а под обявата Варна Сити отхвърля написаното, определяйки го като “неистини ”. Със случая са към този момент осведомени президентът на БФС Борислав Михайлов и Апелативната комисия към футболния ни съюз.

Ето какво пишат Левски Футзал:

“Решителната среща от полуфиналната серия сред тимовете на Левски и Варна Сити бе прекъсната! Причината е наличието на и към аварийна пейка на някогашния член на управителния съвет на Варна Сити Свилен Дачев и Ангел Мончев, който е част от управлението на варненския клуб. Провокациите на гореспоменатите лица доведоха до ескалация на напрежението, което по- късно прерастна във физическа разпра. Уточняваме, че Ангел Мончев бе отхвърлен с пряк червен картон в предходния дуел сред двата тима и трябваше да изтърпи своето наказване в днешния дуел.

Футзал Клуб Левски остро осъжда дейностите на въпросните лица и единствено бързата интервенция на представители на двата тима както и идването на чиновници на реда предотвратиха по- съществени произшествия.

Здравето и сигурността на нашите състезателите е наш главен дълг и настояваме управителните фактори в БФС да подхващат навременни дейности и да се вземат съответни ограничения, с цел да се избегнат сходни произшествия в бъдеще ”.

" Не е почтено и не върви на тим като Левски да се оправдава за загубата си и да написа лъжи ", пък гласи коментарът от страна на Варна Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР