Драматичен е финалът на ТВ скандала с Мира Добрева и

...
Драматичен е финалът на ТВ скандала с Мира Добрева и
Коментари Харесай

БНТ с шокиращо решение за скандала с Драго Чая и Мира Добрев...

Драматичен е финалът на ТВ абсурда с Мира Добрева и Драго Чая - Националната телевизия прекратява излъчването на „ Българска национална телевизия на 60”. Последното издание на шоуто беше тази неделя, 19 декември. От идната година то въобще няма да участва в програмната скица и повече епизоди няма да се снимат.

Решението на програмното управление на държавната медия е взето единствено 2 месеца, откакто титулярният водещ Драгомир Драганов бе заменен от Мира Добрева. През октомври от „ Сан Стефано” 29 без никакви предварителни изказвания постановиха рокадата и тя изненада твърдите последователи на формата, основан за 60-годишния празник на малкия екран майка. Името на Драго Чая продължи да попада във финалните надписи, само че измежду водещите, които работят зад кадър.

Последва зрителска дискусия в обществените мрежи и нагнетяване на пристрастеностите. Известни персони и елементарни жители основателно се питаха какво става и показваха отзиви. Преобладаващото бе, че без Драго Чая, който ври и кипи в основаното от него предаване, то към този момент няма да е същото. В обществените мрежи Мира Добрева даже си изпусна нервите и се самозащити от злобар с думите „ Марш, копелдак!”.

Напрежението провокира изказване на шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, който бе изкусен: „ Драго направи 150 издания, както и толкоз изявленията. Добре е понякога да променяме лицата, по тази причина е и смяната”.

Пред „ Уикенд” самата Мира Добрева показа наскоро, че си остават другари с Драганов и че няма да го търси за препоръки, тъй като позволява, че е засегнат. „ Решението кой да води се взема от управлението на Българска национална телевизия. Водещият не е индивидът, който преценя дали да бъде на екран или не. Като предан чиновник на Българска национална телевизия се преценявам с това, което се взема решение на по-високо ниво”, отбрани се Добрева.

Обикновената подмяна на един водещ с различен не докара до положителни резултати. „ Българска национална телевизия на 60” се радва на добра гледаемост единствено в първите две издания, водени от Мира. В идващите ползата стихва до най-ниската си точка след летящия си старт през 2019 година Изваждането на позабравени музикални, културни и политически видеокадри от архива, поднесени през призмата на забавен посетител, се оказа съобразително, по тази причина на два пъти – през 2020 и 2021 година се удължава животът на предаването. Вече е ясно, че на собствен ред то постъпва в хранилището.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР